Fulfilment en IT

 

 

Business Volume Service verzorgt en levert zakelijke ondersteunende diensten en zorgt voor optimalisatie en verbetering van de kwaliteit van reclamecampagnes, (IT) projecten en databeheer. 

Wij nemen voor u een bijzondere positie in bij de uitvoering van al uw klantondersteunende processen. Onze professionals beschikken over de kennis en ervaring om al uw projecten, beurzen of DM campagnes naar een succesvol resultaat te leiden. Wanneer u de effectiviteit van uw reclame- en marketing campagnes wilt vergroten vraag dan vrijblijvend een offerte.

BVS verzorgt sinds 1978 voor diverse opdrachtgevers fulfilment, beursondersteuning, IT- en ICT ondersteuning, websiteontwerp- en onderhoud, maar ook taxi- limousine- en andere logistieke diensten. Wij verzorgen totaal-oplossingen van input tot output. Wanneer u in tijdnood komt, staan wij paraat om uw deadline alsnog te halen. Ons uitgebreide netwerk staat voor u klaar om te zorgen voor een snelle en adequate oplossing en uitvoering van al uw projecten.

BVS zorgt dat IT werkt

Onze divisie “BVS Tech” biedt u de mogelijkheid om 24/7 IT gerelateerde problemen op te laten lossen door een persoonlijk bezoek of remote service waardoor wij in staat zijn om u zo snel mogelijk weer up en running te krijgen. Last van ransomware, virussen of andere ICt problemen? Wij zijn specialist op het gebied van IT Management, mobility oplossingen en security, met heldere antwoorden en praktische oplossingen voor elk computerprobleem. Wij ondersteunen, implementeren geven opleidingen voor beginnende computeraars. 

Wij bieden support voor;
Hardware problemen
Software storingen
Netwerk implementatie
Netwerk beveiliging
Netwerk onderhoud
Recovery
IT consultancy 

Monitoring, beheer en onderhoud , cloud connectivity, Print- en scan oplossingen, Server, werkplek, storage- en back-up oplossingen.

Vanaf 25 mei 2018 gelden er nieuwe Europese privacyregels.

Als onderneming moet u een data protection impact assessment (DPIA) uit laten voeren wanneer uw gegevensverwerking waarschijnlijk een hoog privacyrisico oplevert. Wilt u als bedrijf, vereniging of organisatie de privacyrisico’s in een vroeg stadium op een gestructureerde en heldere manier in beeld brengen? Dan kunt u een privacy impact assessment (PIA) (laten) uitvoeren.

De DPIA (Data protection impact assessment) moet het volgende bevatten:

  • Een systematische beschrijving van de beoogde gegevensverwerkingen en de doeleinden hiervan. 
  • Een beoordeling van de noodzaak en de proportionaliteit van de verwerkingen. 
  • Een beoordeling van de privacyrisico’s voor de betrokkenen.
  • De beoogde maatregelen om de risico’s aan te pakken (zoals waarborgen en veiligheidsmaatregelen) en aan kunnen tonen dat u aan de AVG voldoet.

Onze storingsdienst 24/7 inzetbaar om storingen of ICT problemen op te lossen. De dienstdoende storingsmonteur is op onze servicelocatie aanwezig en bereikbaar onder telefoonnummer: 06-3545934 of 0172- 555 555

We fix IT

Call BVS Tech and we do IT