Nieuws


 


Jaarlijks 130.000 bezoekers en 1,4 miljoen hits

     

Vrijwel alles en iedereen is afhankelijk van zeer kwetsbare aan elkaar geknoopte computersystemen en openbare netwerken, die nu nog door criminele hackers maar uiteindelijk ook door terroristen kunnen worden misbruikt, zoals bijvoorbeeld bij nutsvoorzieningen en (lucht)havensWe moeten massaal en het liefst met Uber elektrisch gaan rijden en liefst nog zonder bestuurder. De werkloosheid valt mee, maar niet voor de tienduizenden werknemers die bij winkelketens, banken, scheepsbouwers, de thuiszorg en Tata Steel moeten vertrekken. Webwinkels nemen het over van de als witjes omvallende fysieke winkels en bedrijven. Spaarrekeningen leveren niets meer op. De zorg wordt onbetaalbaar (98 miljard per jaar) en handige zakenlui maken snel fortuin met schaalvergroting en de handel in doorstarts over de rug van klanten, leveranciers, de belastingdienst en het UWV. Anderen zoeken hun heil in virtuele valuta en andere opties of vult het inkomen simpelweg aan met fraude of corruptie.

De Europese Unie zit net als de VS en Brazilië diep in de schulden en wordt door nieuw geld (60 tot 80 miljard euro per maand) in de markt te pompen en met behulp van negatieve rente door de Europese Centrale Bank overeind gehouden. Banken van Zuid-Europese landen vallen om of worden ondanks Europese afspraken met vele tientallen miljarden belastinggeld gered. Griekenland lost moeizaam 450 miljard schuld met nieuwe schulden af. Vluchtelingen en immigranten overspoelen Europa en langzaam maar zeker gaan opgebouwde voorzieningen ten onder. Er is een woningtekort en er zijn 340.000 onder water staande hypotheken. Ruim 300.000 niet-westerlingen ontvangen geschat jaarlijks zo’n 3 miljard euro aan bijstandsuitkeringen en 2 miljoen mensen betalen niet mee aan de zorgpremie en andere sociale lasten. De moeizaam opgebouwde pensioenvoorzieningen worden ondermijnd en de pensioenfondsen betalen het gelag door geldontwaarding en negatieve rente. Kapitalisten in bestuursorganen hengelen op allerlei manieren over de rug van anderen geld binnen.  Armen en werklozen betalen de tol voor de door de banken veroorzaakte crisis.

Het Verenigd Koninkrijk heeft eieren voor haar geld gekozen en kiest voor de dichtstbijzijnde uitgang. Terwijl de EU zich druk maakt om fosfaten moest 26 mei 2017 Kernreactor Doel 4 opnieuw plotseling worden stilgelegd en werden het drinkwater eieren en pluimvee ernstig verontreinigd met giftige stoffen.

Brazilië is ten prooi gevallen aan corruptie tot in de hoogste regionen en heeft te dealen met het Zika virus. Terreurdreigingen beheersen het openbare leven en iedereen met een eigen mening doet er tegenwoordig verstandig aan deze zolang mogelijk voor zich te houden. Noord Korea dreigt met een kernoorlog en het einde ter tijden en president Trump doet er nog een schepje bovenop door de dreigen met de totale vernietiging van Noord Korea.
Ondertussen worden alle ontwikkelingen via deze nieuwsblog nauwlettend gevolgd:


ICT

Een nieuw Android-virus dat werd ontdekt door het Slowaakse cybersecuritybedrijf ESET heeft 3000 Nederlandse Android-smartphones geïnfecteerd met een virus dat gebruikersnamen en wachtwoorden voor internetbankieren kan stelen. Het virus werd verspreid via verschillende apps in Google Play, waaronder nieuws-apps en apps om je toestel mee op te schonen.

Banken

Credit Suisse schikte in november 2017 ook voor 135 miljoen dollar haar koersmanipulatie. Bestuurders zouden de manipulatie van 2008 tot 2015 in stand hebben gehouden en enkele hooggeplaatste managers zouden de valutahandelaren hebben aangemoedigd hieraan mee te werken. De meeste banken zitten in zwaar weer door de miljarden aan schikkingen, claims, boetes en rechtszaken en moeten aan alle kanten bezuinigen en reorganiseren of vallen om. De banken maken gebruik van financiële trucs om de schone schijn nog op te houden, maar veel personeel moet ondertussen het veld ruimen, filialen worden gesloten, gebouwen, niet-kernactiviteiten en kredietportefeuilles en leasemaatschappijen worden verkocht of naar de beurs gebracht. De oudste bank van Europa de Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena (MPS) wordt ondanks alle afspraken en resoluties met belastinggeld gered.  Lees meer….


Q koorts

In Bodegraven Reeuwijk Zuid-Holland zijn  drie leden van  een gezin besmet geraakt.Samen met de patiënten probeert de GGD te achterhalen wat de bron is van de besmetting. Het kabinet wil de komende jaren (2018-2020) 10 miljoen euro uittrekken voor Q-koortspatiënten. Lees meer….


Uber

In zeer korte tijd moesten 12 belangrijke leidinggevende medewerkers waaronder de directeur en oprichter bij Uber opstappen. Er komen bestuurszetels bij voor investeerder Softbank Group en ieder aandeel geeft evenveel zeggenschap. De onderhandelingen over een investering van (14 procent) 1 miljard door het Japanse SoftBank. SoftBank samen met andere investeerders is afgerond. De investeerders kopen tot wel 9 miljard dollar aan aandelen van eerdere investeerders op. Zembla werkt aan een uitzending over het bedrijf. Lees meer…..


Bitcoin

De AFM waarschuwt voor de initial coin offerings (ICO’s). Bitcoin is al even gepiekt naar 7.800 dollar. Inmiddels zijn er 16,5 miljoen bitcoins ’gemined’. Daarmee is de waarde van alle bitcoins bij elkaar nu 60 miljard dollar. De Chinese autoriteiten zouden van plan zijn om alle nationale bitcoinbeurzen te sluiten. Het land wil witwassen onmogelijk maken en ook concurrentie van de eigen munt uitsluiten met een volledige ban op deze wisseldiensten. Lees meer….


BNL

Walter (53) van W. van BNL Fashion, de verkoopagent voor de modelabels Cinque en Oilily en McGregor reed 17 maart 2016 in een straatrace met zijn zoon die in een Morris mini reed op de Nieuwloosdrechtsedijk in Loosdrecht onder invloed de negentien jaar oude Fleur Balkestein dood. Van W. had al vier keer eerder een boete gekregen voor het rijden onder invloed. De daders van een dodelijke straatrace pleiten voor vrijspraak vanwege onherstelbaar vormverzuim. Verder zouden de getuigen onbetrouwbaar zijn, het bloedonderzoek ongeldig zijn en zou het slachtoffer geen voorrang hebben verleend. De advocaat stelde ook dat causaal verband tussen het overlijden van het slachtoffer en het ongeluk niet bewezen is. Van W. betuigde geen spijt, ontkende en zweerde op de dood van zijn moeder dat hij niet te hard had gereden terwijl zijn Porsche volgens de deskundigen minimaal 111 km per uur had gereden ten tijde van de botsing. De eigenaar van DNL Fashion zou vooraf enkele driedubbele gin-tonics hebben gedronken en 2 biertjes en had een alcoholpromillage van 0,92. Walter van W. kreeg een gevangenisstraf van 4 jaar en een rijontzegging van 5 jaar opgelegd  Lees meer……


Corruptie

Het Openbaar Ministerie eist vier jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk, tegen de zorgdirecteur Darryl N..van zorginstelling Vivence. Hij zou bijna 1,9 miljoen euro, bestemd voor mensen met een licht verstandelijke beperking, hebben witgewassen. Darryl N. en zijn vriendin Dominique van D. maakten luxe reizen en hadden ieder een eigen Porsche voor de deur De politie nam behalve de twee Porsches ook een BMW i8 en een Audi A8 van N. in beslag.

De Belastingdienst heeft in 2013 gemalverseerd met de aanbesteding van de data-analyse-afdeling. De verantwoordelijke ambtenaar gunde het bedrijf Accenture onterecht de aanbesteding. 

VVD staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Robin Linschoten was twaalf jaar lid van de Tweede Kamer voor de VVD en fraudeerde voor rond de 100.000 euro. Linschoten was notabene kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Hij kreeg vijf maanden celstraf, waarvan drie voorwaardelijk.   Lees meer….


Faillissementen

Het Nederlandse Space Expedition Corporation (SXC) uit Blaricum, waarin onder andere Michiel Mol investeerde, werd in 2008 opgericht. In 2014 werd het overgenomen door XCOR in ruil voor aandelen. Armin, Doutzen Kroes en andere vermogenden kunnen toch niet de ruimte in en hun vliegticket van een ton voor een uurtje in de ruimte is waardeloos geworden. De maker van het raketvliegtuigje XCOR is failliet. Ook vijftien Nederlandse investeerders waaronder Michiel Mol, Heineken, KLM en Unilever zijn 15 à 20 miljoen euro kwijt. 

Hotel De Wereld in Wageningen en de restaurants O Mundo, DrinksandBites, Kelly’s en Eat Cetera,Hotel PTC+ en restaurant Eat Cetera van de Jaap Venendaal groep zijn failliet.

Taxibedrijf Bestax van Besseling uit Amersfoort heeft 31 oktober 2017 haar faillissement aangevraagd. De onderneming hoopt de werkzaamheden voorlopig door te zetten tot een curator anders besluit. Lees meer…..


39 senatoren stemden tegen een proces tegen president Michel Temer door het Hooggerechtshof. 26 leden stemden voor een procedure. Volgens de Braziliaanse wet moet het parlement stemmen of het tribunaal de president mag vervolgen. Temer werd officieel in staat van beschuldiging gesteld en werd sinds 15 september 2017 ook vervolgd voor het belemmeren van de rechtsgang en afpersing. Temer wordt tevens verdacht van het aannemen van steekpenningen van JBS SA, het grootste vleesverwerkende bedrijf ter wereld. Lees meer….


Elektrisch vervoer

Shell neemt New Motion over. De Chinese Wanxiang Group geeft de elektrische auto ook nog niet op, ondanks dat er in totaal nu 340 Fisker karma’s zijn afgebrand. 17 augustus komt het bedrijf met de EMotion die is gebouwd met koolstofvezel en aluminium. De elektrische EMotion zou een actieradius hebben van 644 kilometer en een topsnelheid van 260 km per uur. In de Verenigde Staten gaat de EMotion 129.900 dollar kosten, omgerekend zo’n 116.000 euro. Dat is wel exclusief brandverzekering. Lees meer….


FIFA

Héctor Trujillo, voormalig secretaris-generaal van de voetbalbond van Guatamala, krijgt een gevangenisstraf van acht maanden. De Braziliaanse politie heeft ook de 75 jarige Carlos Arthur Nuzman en voormalig directeur van het Olympisch comité Leonardo Gryner gearresteerd op verdenking van omkoping en corruptie bij het binnenhalen van de Spelen in 2009. Daarbij zouden leden van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) zijn omgekocht. Lees meer….


Antibiotica

Een internationaal samenwerkingsverband (het Global Antibiotic Research and Development Partnership – GARDP) krijgt in totaal ruim 56 miljoen euro voor de ontwikkeling en productie van nieuwe antibiotica. Nederland draagt hiervan 2 miljoen euro bij. Lees meer….


ICT

Uit een vertrouwelijk rapport van onderzoeks- en adviesbureau Gartner in opdracht van de centrale ondernemingsraad blijkt dat de ICT systemen, ondanks een investering van 374 miljoen euro’s, nog niet op orde zijn. Er is minimaal 52 miljoen euro extra nodig voor verbetering. Het rapport kostte ook nog eens bijna honderdduizend euro.  Lees meer….

 


Mode

Bijna een kwart van de modeomzet wordt tegenwoordig online uitgegeven. Online fashion markt groeide in de afgelopen 12 maanden met 30 procent. 


Verzekeringsmaatschappijen

De Nederlands Staat heeft het belang in het verzekeringsconcern Reaal/VIVAT verkocht aan de dubieuze Chinese Anbang Insurance Group Holdings Co. Ltd (de verzekeringspoot van de Shanghai Automotive Industry).  Topman Wu Xiaohui die was getrouwd en onlangs scheidde van een kleindochter van communistisch leider Deng Xiaoping werd onlangs in China aangehouden in opdracht van de Financiële autoriteiten vanwege mogelijke corruptie, nadat hij door Xiang Junbo, sinds 2011 de voorzitter van de China Insurance Regulatory Commission was verraden. Xiang werkte ook voor de monetaire beleidscommissie van de Chinese Centrale bank. De Chinese anti-corruptieautoriteiten treden de laatste tijd actiever op tegen corruptie in de verzekeringssector. Anbang verkocht na de aanhouding 1 miljard dollar aan bankaandelen. Lees meer….


Zika

In Veenendaal werden begin augustus 2016 enkele Aziatische tijgermuggen aangetroffen. De tijgermug is daarna ook opgedoken in een woonwijk in het Achterhoekse Aalten. In totaal werden er 98 tijgermuggen, inclusief larven en poppen, aangetroffen. Eerder dit jaar zijn tijgermuggen gevonden in Weert en Naaldwijk, maar ook in Assen werden op 11 augustus de muggen aangetroffen. Lees meer….



 

De Griekse premier AlexanderTsipras werkt het nieuw afgesloten akkoord dat werd bereikt voor een driejarige ESM lening van circa 86 miljard maar moeizaam af. 15 juni werd door de Eurogroep besloten om opnieuw een tranche van 8,5 miljard uit het EMF fonds over te maken. Het land kreeg in totaal 450 miljard euro steun. Lees meer…


Werkloosheid

Werkgevers en werknemers gaan een fonds opzetten waaruit een derde jaar WW kan worden betaald. De maatregel gaat een werknemer met een modaal salaris zo’n 70 euro per jaar aan extra premie kosten en dat oplopen tot 200 euro per jaar. Na de eerste tien jaar bouw je een maand WW-recht op per gewerkt jaar. Er komt een nieuw fonds, per bedrijfstak. In de 400 bestaande cao’s worden afspraken gemaakt tussen werkgevers en werknemers over de hoogte van de premie. Er wordt een nieuwe instantie voor het fonds opgericht genaamd “De Stichting Private Aanvullende WW en WGA” (afgekort: SPAWW) die de premies gaat innen en de uitkeringen gaat betalen. Lees meer….


Zelfrijdende auto’s 

Google heeft Uber aangeklaagd vanwege het stelen van hoogtechnologische data. Uber haalde in 2016 Anthony Levandowski binnen die bij zijn vertrek bij Waymo/Google 14.000 geheime documenten over het LiDAR radar systeem zou hebben meegenomen. Het bedrijf van Levandowkski (Otto) werd inclusief de gestolen data voor 680 miljoen door Uber overgenomen. Lees meer….


ING

ING zou smeergeldbetalingen van Telecombedrijf Vimpelcom hebben overgeboekt aan een Oezbeekse regeringsfunctionaris zonder dit te melden en is nu officieel verdachte in een strafonderzoek. Lees meer….


Vluchtelingen

In het Gelderse Vaassen is open tbc (tuberculose) uitgebroken. Er zijn zo’n twintig gevallen in Vaassen en ook enkele in Apeldoorn en buiten de provincie. Migranten brengen ook botulisme, waterpokken, dengue koorts, e-coli bacterie infecties, allerlei virusinfecties, HIV/AIDS, lepra, malaria, de mazelen, de bof, rodehond, syfilis, tyfus, kinkhoest, het hantavirus, toxoplasmose, recurrente koorts en een scala aan andere besmettelijke aandoeningen met zich mee. Lees meer..


Hypotheken en huizenmarkt

Consumenten betalen te veel boeterente omdat er geen rekening gehouden wordt met het afgeloste deel en het deel dat boetevrije mag worden ingelost. Ook wordt er soms gerekend met een ongunstige rekenrente. De AFM komt daarom met vier nieuwe regels om de boeterente te berekenen. Het gaat zó goed op de woningmarkt, dat er voor kopers in grote steden steeds minder te kiezen is. Het aanbod van te koop staande woningen daalt hard. Bij NVM makelaars is er al 32 procent minder aanbod dan een jaar geleden. Lees meer….

Armoede

Een gemiddeld gezin zal in 2018 zo’n 50 euro meer kwijt zijn aan de Opslag Duurzame Energie dan in 2017 en de energiebelastingen zullen stijgen met zo’n 20 euro.  Lees meer….


Antibiotica resistentie

In de toekomst kunnen er wereldwijd 10 miljoen doden per jaar vallen wanneer er niet tijdig wordt ingegrepen. ,,Als we het alleen overlaten aan vrijemarktpartijen, worden de nieuwe antibiotica die we het dringendst nodig hebben niet op tijd ontwikkeld”, zei een woordvoerster van de WHO. Antibioticaresistentie heeft alarmerende proporties bereikt. Lees meer….


Eurocrisis

In 1997 spraken de Europese landen de toetredingseisen voor de eurozone af, het zogenaamde Stabiliteits- en Groeipact. Het begrotingstekort mag niet groter zijn dan drie procent van het bbp en de overheidsschuld moet lager zijn dan zestig procent van het bbp of in voldoende mate afnemen. Het gemiddelde stat nu op negentig procent. 8 van de 20 landen met de hoogste staatsschuld wereldwijd zijn EU landen. Italië gaat al richting een niet meer terug te betalen staatsschuld van 2500 miljard euro Lees meer….

Vechtscheiden (advertorial)

Voor hulpverlening aan kinderen van wie de ouders scheiden is er een nieuw digitaal platform gelanceerd. Kennisplatform Kind En (Echt)Scheiding (KEES) hebben in Noord-Nederland hulp aan ouders en kinderen in scheidingssituaties in kaart gebracht. Ongeveer 70.000 kinderen in Nederland krijgen jaarlijks te maken met ouders die scheiden. Zij hebben twee keer zoveel problemen als kinderen van ouders die bij elkaar blijven. Bij een vechtscheiding zijn de problemen vaak nog groter. Door de huiselijke spanning presteren de kinderen slechter op school, vertonen ze meer gedragsproblemen en hebben ze een lager zelfbeeld.
KEES is een samenwerkingsverband van de jeugdhulpverlening, het onderwijs, de gemeenten, onderzoekers en juridische instellingen en heeft om de hulpverlening te bespoedigen twee instrumenten ontwikkeld die op een symposium in Paterswolde in aanwezigheid van een kleine tweehonderd scheidingsspecialisten is gepresenteerd. In Nederland scheiden jaarlijks 34.000 echtparen. Zo’n 20.000 kinderen moeten per jaar uit huis worden geplaatst omdat de situatie voor het kind onhoudbaar is. Sinds 1998 houden volgens de wet beide ouders het gezag over de kinderen, wat heeft geresulteerd in meer vechtscheidingen en conflictsituaties. In 2009 werd het ouderschapsplan verplicht en ook dit geeft sindsdien vaak reden tot conflictsituaties en meer reden tot discussies en rechtszaken. Vooral de zorg van de kinderen en de tijd die ze bij een van beiden mogen doorbrengen geven soms jarenlang voortslepende conflicten.
Een vechtscheiding kent alleen maar verliezers, is geldverslindend en laat het door allerlei procedures ook onnodig langer duren. Vechtscheidingen resulteren in processen over de voorlopige voorziening, het eventuele hoger beroep, kinder- of partneralimentatie en de omgangsregeling. Het kan zijn dat een of beide partners in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, waardoor er geen rem is op het aantal procedures en de duur er van.


Royal Imtech 

Imtech deed in 2013 aangifte tegen de 62 jarige ontslagen frauduleuze Imtech Duitsland-topman Klaus Betz en deze moest zich voor de rechter verantwoorden. Samen met twee andere ex-directeuren van Imtech Duitsland werd hij vervolgd voor ernstige omkoping. Lees meer….


HDI-Gerling

De op een na grootste industriële verzekeraar van Nederland HDI-Gerlings wil 30 miljoen euro terug van een voormalige bestuursvoorzitter en zijn zoon die het bedrijf voor dat bedrag hebben benadeeld. De oud-bestuursvoorzitter (74) en zijn zoon werden door de rechtbank aansprakelijk geacht voor alle schade die door hun handelen is veroorzaakt. Lees meer….


Faillissementen

Tinker Travel B.V. is door de rechtbank van Haarlem (Noord-Holland) uiteindelijk definitief failliet verklaard en bij het faillissement van Charles Vogele zou geld weggesluisd zijn naar Zwitserse rekeningen. Lees meer….


Rabo

Rabobank verliest tientallen miljoenen door faillissementen van klanten. De Rabobank die niet alleen bankier, maar ook investeerder was van het failliete schadeherstelbedrijf Care moet waarschijnlijk 35 tot 40 miljoen afschrijven op het faillissement. Ook het faillissement van Siebel kostte de bank circa 9 miljoen euro. Het faillissement van drie dochterbedrijven van projectontwikkelaar Megahome van Willy Welles in Almelo kostte de Rabobank in totaal 197 miljoen. Rabobank Rijn en Veenstromen verloor ruim 34 miljoen euro aan stadion Galgenwaard. Lees meer….


Armoede 

De meeste van de ruim 1 miljoen armen in Nederland wonen in Amsterdam (14,4%), Rotterdam (14,1%) en Den Haag (13,4%). In 38 gemeenten ligt het armoedepercentage ruim boven de 7%. Bijna de helft daarvan woont in Groningen, Friesland en Drenthe. Het armst zijn de bewoners van Crooswijk in Rotterdam. Een op de zes inwoners van Rotterdam heeft te maken met grotere schulden. Bij 27.000 van hen zijn de problematische schulden te groot om nog af te kunnen lossen. Gemiddeld staan zij voor 45.000 euro in de schuld. Lees meer….


Milieu en klimaat

26 mei 2017 was het opnieuw raak en Kernreactor Doel 4 moest opnieuw plotseling worden stilgelegd. 23 mei 2017 werd de centrale ook al uitgeschakeld vanwege een probleem met een stoomklep. Lees meer….


  succesvol-voor-jezelf-beginnen


Spyker

Victor Muller is weer terug en heeft aangekondigd dat hij naast de 324.000 euro kostende c8 Preliator (warrior) samen met partner Volta Volaré ook een elektrische Volta Volare in de markt wil zetten. Spyker fuseerde vorig jaar met deze Amerikaanse vliegtuigbouwer uit Portland in Oregon en wil vooralsnog met hen SUV’s gaan bouwen met een elektrische aandrijving. De Spyker sportwagens zullen benzineauto’s blijven.  In Coventry bouwt Spyker bij CPP Metal Craft de laatste vijf exemplaren van de achtien C8 Aileron en daarna vijftig exemplaren van de C8 Preliator met een Audi V8 525 pk motor met compressor. Daarnaast komen er ook C8 Preliator Spyders aan met een andere motor. De motordeal met Koenigsegg werd door Victor Muller tijdens de Autosalon van Genève bekend gemaakt. De atmosferische vijfliter-V8 van het merk, goed voor 600 pk en 600 Nm, komt in de Spyker C8 Preliator (Spyder) te liggen. Lees meer….

victor-mullers-schaakspel-met-spyker-en-saab

Bronnen:Reuters,ANP,Beurs.nl,RTL,RTLZ,Telegraaf,Volkskrant,Het Parool,Trouw,Nu.nl, alle tijdschriften en weekbladen, Overheid.nl, 2e kamer.nl,curatoren.nl,Faillissementen.com,USDA,beurs.nl,aex, google, cbs, bedrijfsdomeinen,NRC, etc.

Alfabetisch overzicht en links naar alle andere artikelen:

Wilt u adverteren ? Wij sturen u graag een vrijblijvende aanbieding

BVS spant er zich voor in om de inhoud van deze nieuwsblog, die afkomstig is van meerdere bronnen, regelmatig te actualiseren, te fact checken en waar mogelijk aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud ten dele onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. BVS verschaft de inhoud van de nieuwsblog in de staat zoals deze is zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. BVS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van informatie uit deze Nieuwsblog die uitsluitend informatief bedoeld is. Behoudens deze disclaimer, is BVS ook niet verantwoordelijk voor aan de webpagina gelinkte pagina’s of bestanden van derden. Mocht u onoverkomelijke bezwaren of problemen hebben met de inhoud dan kunt u ons mailen of bellen waarna wij indien nodig de inhoud die aantoonbaar niet juist is, of bewijsbaar niet op waarheid berust zullen aanpassen of verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *