NieuwsJaarlijks 120.000 bezoekers en 1,3 miljoen hits

Vrijwel alles is afhankelijk van zeer kwetsbare aan elkaar geknoopte computersystemen die nu nog door criminele hackers maar uiteindelijk ook door terroristen kunnen worden misbruikt, zoals bijvoorbeeld bij nutsvoorzieningen en (lucht)havens. We moeten massaal met veel vallen en opstaan elektrisch gaan rijden en liefst nog zonder bestuurder. De werkloosheid valt mee, maar niet voor de circa 1.900 Blokker medewerkers en de tienduizenden werknemers die bij winkelketens, de banken, de scheepsbouwers, de thuiszorg en Tata Steel moeten vertrekken. Webwinkels nemen het over van de als witjes omvallende fysieke winkels en bedrijven. Spaarrekeningen leveren niets meer op. De zorg wordt onbetaalbaar (98 miljard per jaar) en voorzieningen verdwijnen. Handige zakenlui maken fortuin met schaalvergroting en de handel in doorstarts over de rug van leveranciers, de belastingdienst en het UWV. De rest zoekt ondertussen zijn heil in discutabele virtuele valuta en andere opties of vult het inkomen aan met fraude of corruptie.

De Europese Unie zit net als de VS en Brazilië diep in de schulden en wordt door nieuw geld (60 tot 80 miljard per maand) in de markt te pompen en met behulp van negatieve rente door de Centrale Bank moeizaam overeind gehouden. Banken van Zuid-Europese landen vallen om of worden ondanks Europese afspraken met vele miljarden belastinggeld gered. Griekenland heeft opnieuw 8,5 miljard gekregen om een deel van de 450 miljard aan lopende schulden af te kunnen lossen. Het land zit net als de andere Zuid Europese landen diep in de problemen met een staatsschuld en een enorm begrotingstekort. Vluchtelingen en immigranten overspoelen Europa en langzaam gaan opgebouwde voorzieningen ten onder. Er is een woningtekort  en er zijn 340.000 onder water staande hypotheken. Culturen verdwijnen om plaats te maken voor een twijfelachtige mengelmoes van botsende opvattingen en geloof. Ruim 300.000 allochtonen ontvangen geschat jaarlijks zo’n 3 miljard euro aan bijstandsuitkeringen en 2 miljoen allochtonen betalen niet mee aan de zorgpremie en andere sociale lasten. Kapitalisten in bestuursorganen hengelen op allerlei manieren over de rug van anderen geld binnen. De moeizaam opgebouwde pensioenvoorzieningen worden ondermijnd en de pensioenfondsen betalen het gelag door geldontwaarding, negatieve rente en verschuiving van de middelen naar Zuid europa

De Euro staat al jaren op omvallen, alleen zijn de verantwoordelijken nog in leven en de gevolgen zijn desastreus dus modderen we nog even aan. Het Verenigd Koninkrijk heeft al eieren voor haar geld gekozen en kiest voor de dichtstbijzijnde uitgang. Terwijl de EU zich druk maakt om fosfaten moest 26 mei 2017 Kernreactor Doel 4 opnieuw plotseling worden stilgelegd en werden het drinkwater eieren en pluimvee ernstig verontreinigd met giftige stoffen.

Armen en werklozen betalen indirect mee aan de door de banken veroorzaakte crisis en moeten hun heil zoeken bij voedselbanken en malafide geldschieters. Het eens zo opbloeiende Brazilië is ten prooi gevallen aan corruptie tot in de hoogste regionen en het Zika virus. Terreurdreigingen beheersen het openbare leven en iedereen met een eigen mening doet er tegenwoordig verstandig aan deze zolang mogelijk voor zich te houden. Het jihadistisch terrorisme heeft sinds begin dit jaar al tientallen mensen het leven gekost. Daarnaast blijft de dreiging bestaan van gecoördineerde aanslagen door ISIS of Al Qaida. De kans op een aanslag is reëel en het is volgens de Overheid onmogelijk om alle aanslagen te voorkomen. Op de achtergrond dreigt Noord Korea met een kernoorlog en het einde ter tijden en doet Trump er nog een schepje bovenop door de dreigen met de totale vernietiging van Noord Korea.
Ondertussen worden alle ontwikkelingen via deze nieuwsblog nauwlettend gevolgd:


Bitcoin

Bitcoin is al even door de grens van $ 4.000 gegaan. Inmiddels zijn er 16,5 miljoen bitcoins ’gemined’. Daarmee is de waarde van alle bitcoins bij elkaar nu 60 miljard dollar. De Chinese autoriteiten zouden van plan zijn om alle nationale bitcoinbeurzen te sluiten. Het land wil witwassen onmogelijk maken en ook concurrentie van de eigen munt uitsluiten met een volledige ban op deze wisseldiensten. 


Q koorts

Peter de Groot (61), woonachtig aan de Blaaksedijk-Oost in Heinenoord, nabij de Mijnsheerenlandse geitenhouderij die flink wil uitbreiden is besmet met Q koorts. De afgelopen tien jaar overleden er in ons land 74 mensen aan zo’n besmetting. De GGD Rotterdam-Rijnmond maakt zich vooralsnog geen grote zorgen. Samen met de patiënt probeert de GGD te achterhalen wat de bron is van de besmetting. Het kabinet wil de komende jaren (2018-2020) € 10 miljoen uittrekken voor Q-koortspatiënten.


Antibiotica

Een internationaal samenwerkingsverband (het Global Antibiotic Research and Development Partnership – GARDP) krijgt in totaal ruim 56 miljoen euro voor de ontwikkeling en productie van nieuwe antibiotica. Nederland draagt hiervan 2 miljoen euro bij.


Mode

Doniger Fashion Group is failliet. Onder het faillissement vallen: Doniger Fashion Group B.V., Doniger Online B.V., Adam Retail B.V., Doniger Fashion B.V., Doniger Retail B.V., MCG Online Personnel B.V., AR Personnel B.V., AR Housing B.V., DR Personnel B.V. en DR Housing B.V.  De buitenlandse activiteiten van de Doniger Fashion Group en het Nederlandse ETP vallen niet onder het faillissement want er moet tenslotte nog doorgestart kunnen worden. De winkels blijven nog open. McGregor Fashion Group van het merk Gaastra ging in mei 2017 failliet en werd door Doniger doorgestart. met alle onderdelen waaronder ook Adam Menswear en Emergo Textile Projects (ETP).


Vogelgriep

In de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt is in de Kreis Mansfeld-Südharz bij 3 dode zwanen het hoogpathogene vogelgriep-virus H5N8 aangetroffen. Bij pluimvee van een lokale verkoper in het Noord-Franse Brillon in het departement du Nord werd vrijdag 30 juni ook al H5N8 vastgesteld. De uitbraak is op dezelfde wijze als de meeste van de tiental uitbraken bij hobbyhouders in België gelinkt aan de verkoop van besmet pluimvee op een markt in België; in dit geval die van Doornik. Op het bedrijf waar het virus werd ontdekt werden donderdag 29 juni al 230 vogels geruimd. Eerder deze maand werd ook besmetting met vogelgriep geconstateerd in België en Engeland. Naast deze ellende in de pluimveesector blijkt er ook geknoeid te zijn met het verder (onder beperkingen) wettelijk toegestane luizenbestrijdingsmiddel Fipronil. Het middel tegen bloedluis en heeft kippen en eieren verontreinigd. De stof fipronil komt in een hele kleine hoeveelheid in eieren voor, maar is niet echt schadelijk. Lees meer….

Corruptie

Registeraccountantskantoor EY wordt verdacht van het niet melden van verdachte transacties en is officieel als verdachte aangemerkt. Het gaat om transacties van Vimpelcom waarvan EY tot en met boekjaar 2013 de controlerend accountant was. Drie bankmedewerkers kregen van de Stichting Tuchtrecht een beroepsverbod opgelegd  vanwege schendingen van de bankierseed.   Lees meer….


Bij “operatie Zelotes” werd de linkse ex president Luiz Inacio Lula da Silva betrokken. Lula die president van Brazilië was van 2003 tot 2011 is veroordeeld door de federale rechter tot 9,5 jaar cel. De huidige Braziliaanse president zit ook in de problemen door de opname waarin hij het betalen van zwijggeld zou goedkeuren. Openbaar aanklager Rodrigo Janot heeft 26 juni president Michel Temer bij het Hooggerechtshof aangeklaagd voor het aannemen van steekpenningen. Lees meer….


Faillissementen

Mediamarkt van Metro maakt schoon schip voor een beursgang en ontslaat in Groningen en Leeuwarden tientallen medewerkers. De winkel in Leeuwarden ontslaat 20 van de 57 winkelmedewerkers en in Groningen 26. Ook in Drachten en Den haag zouden ontslagen vallen. Het filiaal in Assen draaide een verlies van 696.000 euro. Bij vijf van de Noordelijke vestigingen verdwenen het afgelopen jaar geruisloos al 18 banen. Taken als beveiliging en bezorging worden voortaan uitbesteed. De salarissen zijn sinds 2012 al niet meer verhoogd. Mediamarkt wordt gereorganiseerd en gaat samen met Saturn op in een beursgenoteerd concern genaamd Ceconomy.


ICT

De modernisering van de Basisregistratie Personen, voorheen het bevolkingsregister. Minister Plasterk besloot vier jaar geleden ondanks de hoge kosten het project door te zetten maar besloot in januari 2017uiteindelijk toch tot ”een periode van bezinning” nadat het Bureau ICT-toetsing (BIT) met een negatief adviesrapport kwam en liet weten dat de Tweede Kamer vier jaar lang door de minister bewust is misleid. Een drietal onafhankelijke deskundigen heeft Plasterk er van overtuigd om nu toch maar definitief de stekker uit het project te trekken.   Lees meer….

 


Uber

In zeer korte tijd moesten 11 belangrijke leidinggevende medewerkers waaronder de directeur en oprichter van het bedrijf opstappen. Uber mag zijn diensten in Italië blijven aanbieden. Dat bepaalde de rechtbank in hoger beroep. Italiaanse taxibedrijven spanden de rechtszaak aan en wonnen deze in eerste instantie. Zij vonden dat Uber zich schuldig maakte aan oneerlijke concurrentie. De bedrijven kregen in hoger beroep echter ongelijk. In Zuid Afrika is een keiharde taxioorlog gaande tussen Uber en de reguliere taxichauffeurs. Zembla werkt aan een uitzending over het bedrijf. Lees meer…..


Mode

Tijdens de 27e editie van de Fashionweek in de Westergasfabriek kwamen Bas Kosters, Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum hun nieuwste collecties showen. Nieuw is het jonge modecollectief Das Leben am Haverkamp. De Fashionweek gaf presentaties van Tony Cohen, Dennis Diem, Merel van Glabbeek en Maison de Faux. 


Verzekeringsmaatschappijen

De Nederlands Staat heeft het belang in het verzekeringsconcern Reaal/VIVAT 23 juli 2016 voor 1 euro verkocht aan het naar nu blijkt dubieuze Chinese Anbang Insurance Group Holdings Co. Ltd (de verzekeringspoot van de Shanghai Automotive Industry).  Topman Wu Xiaohui die was getrouwd en onlangs scheidde van een kleindochter van communistisch leider Deng Xiaoping werd onlangs in China aangehouden in opdracht van de Financiële autoriteiten vanwege mogelijke corruptie, nadat hij door Xiang Junbo, sinds 2011 de voorzitter van de China Insurance Regulatory Commission was verraden. Xiang werkte ook voor de monetaire beleidscommissie van de Chinese Centrale bank. De Chinese anti-corruptieautoriteiten treden de laatste tijd actiever op tegen corruptie in de verzekeringssector. Anbang verkocht na de aanhouding 1 miljard dollar aan bankaandelen. Lees meer….


Zika

In Veenendaal werden begin augustus 2016 enkele Aziatische tijgermuggen aangetroffen. De tijgermug is daarna ook opgedoken in een woonwijk in het Achterhoekse Aalten. In totaal werden er 98 tijgermuggen, inclusief larven en poppen, aangetroffen. Eerder dit jaar zijn tijgermuggen gevonden in Weert en Naaldwijk, maar ook in Assen werden op 11 augustus de muggen aangetroffen. Lees meer….


Banken

De meeste banken zitten in zwaar weer door de miljarden aan claims, boetes en rechtszaken en moeten aan alle kanten bezuinigen en reorganiseren of vallen om. De banken maken gebruik van financiële trucs om de schone schijn nog op te houden, maar veel personeel moet ondertussen het veld ruimen, filialen worden gesloten, gebouwen, niet-kernactiviteiten en kredietportefeuilles en leasemaatschappijen worden verkocht of naar de beurs gebracht. De oudste bank van Europa de Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena (MPS) wordt ondanks alle afspraken en resoluties met 8,8 miljard belastinggeld gered. De Italiaanse regering houdt een spoedberaad over het omvallen van twee banken. Premier Gentiloni wil een decreet uitvaardigen waarmee Veneto Banca en Banco Populare di Vicenza kunnen worden geliquideerd. De schade bedraagt geschat € 10 miljard. De Europese Centrale Bank heeft het vertrouwen in de twee banken heeft opgezegd omdat de plannen die de banken zelf hebben geschreven niet geloofwaardig zijn. Lees meer….


Griekenland
 

De Griekse premier AlexanderTsipras werkt het nieuw afgesloten akkoord dat werd bereikt voor een driejarige ESM lening van circa 86 miljard maar moeizaam af. Uiterlijk in juli is er 7 miljard nodig voor de nodige aflossingen. 15 juni werd door de Eurogroep besloten om opnieuw een tranche van 8,5 miljard uit het EMF fonds over te maken. Het land kreeg in totaal 450 miljard euro steun. Lees meer…


Elektrisch vervoer

In de VS zijn sinds 2012  meer dan 100.000 Tesla model S verkocht. De Chinese Wanxiang Group geeft de elektrische auto ook nog niet op, ondanks dat er in totaal nu 340 Fisker karma’s zijn afgebrand. 17 augustus komt het bedrijf met de EMotion die is gebouwd met koolstofvezel en aluminium. De elektrische EMotion zou een actieradius hebben van 644 kilometer en een topsnelheid van 260 km per uur. In de Verenigde Staten gaat de EMotion 129.900 dollar kosten, omgerekend zo’n 116.000 euro. Dat is wel exclusief brandverzekering. Lees meer….


Werkloosheid

Werkgevers en werknemers gaan een fonds opzetten waaruit een derde jaar WW kan worden betaald. De maatregel gaat een werknemer met een modaal salaris zo’n 70 euro per jaar aan extra premie kosten en dat oplopen tot 200 euro per jaar. Na de eerste tien jaar bouw je een maand WW-recht op per gewerkt jaar. Er komt een nieuw fonds, per bedrijfstak. In de 400 bestaande cao’s worden afspraken gemaakt tussen werkgevers en werknemers over de hoogte van de premie. Er wordt een nieuwe instantie voor het fonds opgericht genaamd “De Stichting Private Aanvullende WW en WGA” (afgekort: SPAWW) die de premies gaat innen en de uitkeringen gaat betalen. Lees meer….


Zelfrijdende auto’s 

Google heeft Uber aangeklaagd vanwege het stelen van hoogtechnologische data. Uber haalde in 2016 Anthony Levandowski binnen die bij zijn vertrek bij Waymo/Google 14.000 geheime documenten over het LiDAR radar systeem zou hebben meegenomen. Het radarsysteem dat Uber nu gebruikt is identiek aan dat van Waymo. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat Uber al maanden voor de overname van technologiebedrijf Otto bezig was met een mogelijke hieruit vloeiende rechtszaak. Het bedrijf van Levandowkski (Otto) werd inclusief de gestolen data voor 680 miljoen door Uber overgenomen. Lees meer….


ING

ING zou smeergeldbetalingen van Telecombedrijf Vimpelcom hebben overgeboekt aan een Oezbeekse regeringsfunctionaris zonder dit te melden en is nu officieel verdachte in een strafonderzoek. Lees meer….


Vluchtelingen

Het totaalbedrag voor noodhulp vanuit Nederland komt uit op 160 miljoen euro. Het budget voor opvang in de regio was in 2017 nog 80 miljoen euro. Door de voorjaarsnota wordt dit budget nu 110 miljoen euro. Ook is er 10 miljoen extra voor migratiebeleid, waaronder terugkeer. Lees meer..


Hypotheken en huizenmarkt

Consumenten betalen te veel boeterente omdat er geen rekening gehouden wordt met het afgeloste deel en het deel dat boetevrije mag worden ingelost. Ook wordt er soms gerekend met een ongunstige rekenrente. De AFM komt daarom met vier nieuwe regels om de boeterente te berekenen. Het gaat zó goed op de woningmarkt, dat er voor kopers in grote steden steeds minder te kiezen is. Het aanbod van te koop staande woningen daalt hard. Bij NVM makelaars is er al 32 procent minder aanbod dan een jaar geleden. Lees meer….

Armoede

Hersenonderzoek heeft aangetoond dat armoede een zware emotionele en cognitieve last veroorzaakt. Die last verstoort het brein, waardoor chronische stress ontstaat en waardoor het vermogen om problemen doelmatig aan te pakken, prioriteiten te stellen en impulsen te controleren wordt aangetast. Door de stress wordt het moeilijker om plannen te maken en om langetermijndoelen te behalen. En het zijn juist die vaardigheden die je nodig hebt om uit armoede te geraken.
Met de nu ook hier geïntroduceerde Amerikaanse methode “Mobility Mentoring” worden mensen met financiële problemen eerst bewust gemaakt van de stress waarmee ze leven. 35 Nederlandse gemeenten, waaronder de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Enschede en Groningen hebben interesse in de systematiek. Lees meer….


Antibiotica resistentie

In de toekomst kunnen er wereldwijd 10 miljoen doden per jaar vallen wanneer er niet tijdig wordt ingegrepen. ,,Als we het alleen overlaten aan vrijemarktpartijen, worden de nieuwe antibiotica die we het dringendst nodig hebben niet op tijd ontwikkeld”, zei een woordvoerster van de WHO. Ze waarschuwde dat antibioticaresistentie ,,alarmerende proporties” heeft bereikt. Lees meer….


Eurocrisis

De transportsector draaide in 2016 bijna 0,5 procent minder omzet. De zee- en binnenvaart boekten in 2016 in geen enkel kwartaal omzetgroei, de binnenvaart zette 6 procent minder om en de zeevaart 7 procent minder. De omzet bij de haven- en bergingsbedrijven en de laad-, los- en overslagbedrijven nam met bijna 6 procent af en luchtvaartvervoerders hadden in 2016 een omzetafname van ruim 2,5 procent. Lees meer….

Vechtscheiden (advertorial)

Voor hulpverlening aan kinderen van wie de ouders scheiden is er een nieuw digitaal platform gelanceerd. Kennisplatform Kind En (Echt)Scheiding (KEES) hebben in Noord-Nederland hulp aan ouders en kinderen in scheidingssituaties in kaart gebracht. Ongeveer 70.000 kinderen in Nederland krijgen jaarlijks te maken met ouders die scheiden. Zij hebben twee keer zoveel problemen als kinderen van ouders die bij elkaar blijven. Bij een vechtscheiding zijn de problemen vaak nog groter. Door de huiselijke spanning presteren de kinderen slechter op school, vertonen ze meer gedragsproblemen en hebben ze een lager zelfbeeld.
KEES is een samenwerkingsverband van de jeugdhulpverlening, het onderwijs, de gemeenten, onderzoekers en juridische instellingen en heeft om de hulpverlening te bespoedigen twee instrumenten ontwikkeld die op een symposium in Paterswolde in aanwezigheid van een kleine tweehonderd scheidingsspecialisten is gepresenteerd. In Nederland scheiden jaarlijks 34.000 echtparen. Zo’n 20.000 kinderen moeten per jaar uit huis worden geplaatst omdat de situatie voor het kind onhoudbaar is. Sinds 1998 houden volgens de wet beide ouders het gezag over de kinderen, wat heeft geresulteerd in meer vechtscheidingen en conflictsituaties. In 2009 werd het ouderschapsplan verplicht en ook dit geeft sindsdien vaak reden tot conflictsituaties en meer reden tot discussies en rechtszaken. Vooral de zorg van de kinderen en de tijd die ze bij een van beiden mogen doorbrengen geven soms jarenlang voortslepende conflicten.
Een vechtscheiding kent alleen maar verliezers, is geldverslindend en laat het door allerlei procedures ook onnodig langer duren. Vechtscheidingen resulteren in processen over de voorlopige voorziening, het eventuele hoger beroep, kinder- of partneralimentatie en de omgangsregeling. Het kan zijn dat een of beide partners in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, waardoor er geen rem is op het aantal procedures en de duur er van.


Royal Imtech 

Imtech deed in 2013 aangifte tegen de 62 jarige ontslagen frauduleuze Imtech Duitsland-topman Klaus Betz en deze moest zich voor de rechter verantwoorden. Samen met twee andere ex-directeuren van Imtech Duitsland werd hij vervolgd voor ernstige omkoping. Lees meer….


HDI-Gerling

De op een na grootste industriële verzekeraar van Nederland HDI-Gerlings wil 30 miljoen euro terug van een voormalige bestuursvoorzitter en zijn zoon die het bedrijf voor dat bedrag hebben benadeeld. De oud-bestuursvoorzitter (74) en zijn zoon werden door de rechtbank aansprakelijk geacht voor alle schade die door hun handelen is veroorzaakt. Lees meer….


Faillissementen

Tinker Travel B.V. is door de rechtbank van Haarlem (Noord-Holland) uiteindelijk definitief failliet verklaard en bij het faillissement van Charles Vogele zou geld weggesluisd zijn naar Zwitserse rekeningen. Lees meer….


Rabo

Rabobank verliest tientallen miljoenen door faillissementen van klanten. De Rabobank die niet alleen bankier, maar ook investeerder was van het failliete schadeherstelbedrijf Care moet waarschijnlijk 35 tot 40 miljoen afschrijven op het faillissement. Ook het faillissement van Siebel kostte de bank circa 9 miljoen euro. Het faillissement van drie dochterbedrijven van projectontwikkelaar Megahome van Willy Welles in Almelo kostte de Rabobank in totaal 197 miljoen. Rabobank Rijn en Veenstromen verloor ruim 34 miljoen euro aan stadion Galgenwaard. Lees meer….


Armoede 

De meeste van de ruim 1 miljoen armen in Nederland wonen in Amsterdam (14,4%), Rotterdam (14,1%) en Den Haag (13,4%). In 38 gemeenten ligt het armoedepercentage ruim boven de 7%. Bijna de helft daarvan woont in Groningen, Friesland en Drenthe. Het armst zijn de bewoners van Crooswijk in Rotterdam. Een op de zes inwoners van Rotterdam heeft te maken met grotere schulden. Bij 27.000 van hen zijn de problematische schulden te groot om nog af te kunnen lossen. Gemiddeld staan zij voor 45.000 euro in de schuld. Lees meer….


Milieu en klimaat

26 mei 2017 was het opnieuw raak en Kernreactor Doel 4 moest opnieuw plotseling worden stilgelegd. 23 mei 2017 werd de centrale ook al uitgeschakeld vanwege een probleem met een stoomklep. Lees meer….


  succesvol-voor-jezelf-beginnen


Spyker

Victor Muller is weer terug en heeft aangekondigd dat hij naast de 324.000 euro kostende c8 Preliator (warrior) samen met partner Volta Volaré ook een elektrische Volta Volare in de markt wil zetten. Spyker fuseerde vorig jaar met deze Amerikaanse vliegtuigbouwer uit Portland in Oregon en wil vooralsnog met hen SUV’s gaan bouwen met een elektrische aandrijving. De Spyker sportwagens zullen benzineauto’s blijven.  In Coventry bouwt Spyker bij CPP Metal Craft de laatste vijf exemplaren van de achtien C8 Aileron en daarna vijftig exemplaren van de C8 Preliator met een Audi V8 525 pk motor met compressor. Daarnaast komen er ook C8 Preliator Spyders aan met een andere motor. De motordeal met Koenigsegg werd door Victor Muller tijdens de Autosalon van Genève bekend gemaakt. De atmosferische vijfliter-V8 van het merk, goed voor 600 pk en 600 Nm, komt in de Spyker C8 Preliator (Spyder) te liggen. Lees meer….

victor-mullers-schaakspel-met-spyker-en-saab

Bronnen:Reuters,ANP,Beurs.nl, RTL,RTLZ,Telegraaf,Volkskrant,Het Parool,Trouw,Nu.nl, alle tijdschriften en weekbladen, Overheid.nl, 2e kamer.nl, curatoren.nl,Faillissementen.com, USDA, beurs.nl, aex, google, cbs, bedrijfsdomeinen,NRC, etc.

Alfabetisch overzicht en links naar alle andere artikelen:

Wilt u adverteren ? Wij sturen u graag een vrijblijvende aanbieding

BVS spant er zich voor in om de inhoud van deze nieuwsblog, die afkomstig is van meerdere bronnen, regelmatig te actualiseren, te fact checken en waar mogelijk aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud ten dele onvolledig achterhaald en/of onjuist is. BVS verschaft de inhoud van de nieuwsblog in de staat zoals deze is zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. BVS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van informatie uit deze Nieuwsblog die uitsluitend informatief bedoeld is. Behoudens deze disclaimer, is BVS ook niet verantwoordelijk voor aan de webpagina gelinkte pagina’s of bestanden van derden. Mocht u onoverkomelijke bezwaren of problemen hebben met de inhoud dan kunt u ons mailen of bellen waarna wij indien nodig de inhoud die aantoonbaar niet juist is, of bewijsbaar niet op waarheid berust zullen aanpassen of verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *