Fulfilment en IT

 

 

Business Volume Service verzorgt en levert zakelijke ondersteunende diensten en zorgt voor optimalisatie en verbetering van de kwaliteit van reclamecampagnes, (IT) projecten en databeheer. 

Wij nemen voor u een bijzondere positie in bij de uitvoering van al uw klantondersteunende processen. Onze professionals beschikken over de kennis en ervaring om al uw projecten, beurzen of DM campagnes naar een succesvol resultaat te leiden. Wanneer u de effectiviteit van uw reclame- en marketing campagnes wilt vergroten vraag dan vrijblijvend een offerte.

BVS verzorgt sinds 1978 voor diverse opdrachtgevers fulfilment, beursondersteuning, IT- en ICT ondersteuning, websiteontwerp- en onderhoud, maar ook taxi- en koeriersdiensten. Wij verzorgen totaal-oplossingen van input tot output. Wanneer u in tijdnood komt, staan wij paraat om uw deadline alsnog te halen. Ons uitgebreide netwerk staat voor u klaar om te zorgen voor een snelle en adequate oplossing en uitvoering van al uw projecten.

BVS zorgt dat IT werkt

Onze divisie “BVS Tech” biedt u de mogelijkheid om 24/7 IT gerelateerde problemen op te laten lossen door een persoonlijk bezoek of remote service waardoor wij in staat zijn om u weer snel “up and running” te krijgen. Last van ransomware, virussen of andere ICT problemen? Wij zijn specialist op het gebied van IT Management, mobility oplossingen en security, met heldere antwoorden en praktische oplossingen voor elk computerprobleem. Wij ondersteunen, implementeren en geven opleidingen voor beginnende computeraars. 

Wij bieden support voor;
Hardware problemen
Software storingen
Netwerk beveiliging
Netwerk onderhoud
Recovery
IT consultancy 

Monitoring, beheer en onderhoud , cloud connectivity, print- en scan oplossingen, server, werkplek, storage- en back-up oplossingen.

Onze storingsdienst is 24/7 inzetbaar om storingen of ICT problemen op te lossen. Bel onze servicelocatie en wij lossen het op: 0172- 600670

BVS garandeert gegevensbescherming, beschermt uw privacy en houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en overige wetgeving. We onderstrepen het belang van doeltreffende privacybescherming. We maken u erop attent dat BVS weliswaar handelt als een gegevensbeheerder of -verwerker van  persoonsgegevens in mailings of andere opdrachten die wij verzorgen, maar dit doen doen wij uitsluitend in overeenstemming met de EU richtlijnen van verschillende gegevensautoriteiten. BVS is gegevensbeheerder en verwerker en houdt zich aan alle gegevensbeschermingsverplichtingen. We hechten grote waarde aan het vertrouwen dat u in ons stelt en treffen daarom voortdurend maatregelen om de gegevens die u ons aanlevert, te beschermen en te beveiligen. (Algemene Verordening Gegevensbescherming is een nieuwe reeks regels voor de bescherming en vertrouwelijkheid van persoonsgegevens. Deze vervangt de Richtlijn Gegevensbescherming)

We fix IT

Call BVS Tech and we’ll do IT