Fulfilment

 

Business Volume Service verzorgt tevens business outsourcing services en levert zakelijke ondersteunende diensten. BVS zorgt daarbij niet alleen voor een perfecte (grafische) afwerking maar ook voor optimalisatie en verbetering van de kwaliteit van reclamecampagnes en projecten. 

Wij nemen voor u een bijzondere positie in bij de uitvoering van al uw klantondersteunende processen. Onze professionals beschikken over de kennis en ervaring om al uw projecten, beurzen of DM campagnes naar een succesvol resultaat te leiden. Wanneer u de effectiviteit van uw reclame- en marketing campagnes wilt vergroten vraag dan vrijblijvend een offerte.

 

 

 

BVS verzorgt sinds 1978 voor diverse opdrachtgevers fulfilment, beursondersteuning, drukwerk, direct-mail, relatiegeschenken, voorzitters, sprekers, tolken, banners en podium displays, bedrukte bedrijfskleding, koeriers-taxi– limousine- en andere logistieke diensten. Voor B2B en B2C campagnes verzorgen wij totaal-oplossingen van input tot output. Wanneer u in tijdnood komt, staan wij paraat om uw deadline alsnog te halen. Ons uitgebreide netwerk staat voor u klaar om te zorgen voor een snelle en adequate oplossing en uitvoering van al uw projecten en wij leveren en verzorgen hiervoor tevens alle benodigdheden.