Taxi

BVS

Business Vip Service (BVS) vervoert u of uw klanten veilig en comfortabel onder andere in een representatieve Mercedes E 200 BlueTEC Ambition Estate Avantgarde. Onze Bluetec Estate taxi heeft warmtewerend, donkergetint glas, dat niet alleen een opvallende blikvanger vormt maar eveneens de nodige privacy biedt voor de inzittenden en biedt bescherming tegen felle zon.

Uw taxi is uitgerust met een “Collision Prevention Assist” systeem die waarschuwt met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen bij een te geringe afstand tot een voertuig of obstakel en ondersteunt het systeem bij een noodstop. Het systeem combineert een afstandswaarschuwing op basis van radar met de remondersteuning van het Brake Assist System en helpt het risico op een kop-staartbotsing te verminderen.  Stilstaande obstakels kunnen tot een snelheid van 70 km/h worden herkend.
Wanneer de veilige afstand tot een voorligger gedurende meerdere seconden niet wordt aangehouden, gaat een waarschuwingslampje in het combi-instrument branden. Het “Collision Prevention Assist” syteem en het “Brake Assist System” berekenen de remdruk die benodigd is om een aanrijding te voorkomen. Bij een noodstop voorkomt ABS dat de wielen blokkeren. De remkrachtondersteuning wordt weer automatisch opgeheven zodra het rempedaal wordt losgelaten of er geen botsingsgevaar meer bestaat.

Wij verzorgen tevens betaalbare chauffeursdiensten voor het geval u het rijbewijs even kwijt bent of wanneer u om andere reden zelf niet kunt of mag rijden. Wij verzorgen tevens 24/7 koeriersdiensten en stretched VIP limo’s.

Tarief Limo

Max. aantal personen: 8

Eerste uur: € 125 (vanaf garage)

Vervolg uren: € 90 (tot retour garage)

Minimum huurprijs: € 195

Tarief Taxi:

Per 1 januari jl. zijn de maximum tarieven taxi geïndexeerd met de LTI-index.
De nieuwe maximum tarieven 2017 zijn:

  • starttarief  € 2,98 
  • kilometertarief  € 2,19 
  • minuuttarief  € 0,36 
  • wachttarief € 41,09
  • Van- of naar Schiphol tot 4 personen inclusief bagage vanaf Euro 45,00
  • Zakelijk en VIP vervoer rijden wij desgewenst zonder daklicht
  • Ritten voor vaste klanten tot 30% korting op het normale taxitarief
  • Onze diensten vallen onder de algemene voorwaarden taxivervoer
  • Ook bereikbaar op 06-53193132 en 0172- 600 670
  • Wij accepteren: Pinbetalingen en creditcards en u kunt ook contactloos betalen

Gebruik van gordels en kinderzitjes
Kinderzitjes zijn niet verplicht in taxivoertuigen. Vanaf drie jaar moet een kind wel een autogordel gebruiken. Kinderen ouder dan drie jaar mogen op de achterbank met de autogordel vervoerd worden. Kinderen jonger dan drie jaar mogen los op de achterbank vervoerd worden. Op de passagiersstoel voorin mogen alleen kinderen langer dan 1,35 met een gewone gordel worden vervoerd.

Milieu
Met de BlueTEC-technologie worden alle sterke punten en voordelen van het dieselprincipe verenigd. BlueTEC is speciaal ontwikkeld om het brandstofverbruik en de emissie effectief terug te dringen. De technologie behelst verschillende, op elkaar afgestemde technische maatregelen waarmee de ruwe emissie al in het inwendige van de motor wordt teruggedrongen. Bovendien ondergaan de uitlaatgassen een effectieve nabehandeling, waarbij alle relevante bestanddelen van de emissie tot een minimum gereduceerd worden, onder andere met behulp van een oxidatiekatalysator en een partikelfilter. Het ultieme doel hierbij is echter om de uitstoot van stikstofoxiden drastisch te verminderen.